Роман Гапачило став позаштатним радником Садового

https://leopolis.news/post/82733/roman-gapachylo-stav-pozashtatnym-radnykom-sadovogo

29/03/2023

Як повідомляє пресслужба Львівської міської ради, він займатиметься розбудовою напрямку Unbroken-спорт, щоб ветерани війни могли реалізовувати себе у спорті.

«Активно розвиваючи екосистему людяності НЕЗЛАМНІ, ми заглиблюємось у все нові площини. Зараз розпрацьовуємо напрямок Unbroken-спорт. Хлопці повертаються з війни, багато з них мають поранення, ампутовані кінцівки. Протезування і реабілітація – це добре, але також важливо, щоб люди мали можливість фізично тримати себе в тонусі. Тож я попросив Романа Гапачила бути позаштатним радником міського голови з питань спортивної інфраструктури. Він повинен залучати до Unbroken-спорт лідерів думок, талановитих людей, щоб зробити для українців якнайбільше», – сказав Андрій Садовий.

За словами Романа Гапачила, у першу чергу він працюватиме над розвитком проєкту льодової арени.

«Я радий приєднатися до команди міста і реалізувати проєкт льодової арени, де хлопці і дівчата зможуть займатися sledge (хокей на візках). Sledge – це не тільки спорт, який дає можливість для людей, які втратили кінцівки, віднайти себе у цій грі, а також й спільнота ветеранів війни по всьому світу. Тому так важливо збудувати у Львові арену, яка зможе приймати змагання у цьому виді спорту та сформувати команди спортсменів, які можуть стати ядром для збірної на Паралімпіаді. Вірю, що разом з Львівською міською радою та Unbroken ми зможемо це зробити і таким чином дали можливість людям, які втратили кінцівки, реалізувати себе в спорті», – наголосив Роман Гапачило.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news