logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

Український боксер Олександр Гвоздик переміг нокаутом у другому бою після повернення у бокс

07-05-2023 12:271217

Український боксер Олександр Гвоздик переміг нокаутом у другому бою після повернення у бокс
Фото: proboxtv.com

Колишній чемпіон світу з боксу Олександр Гвоздик (19-1, 15 КО) провів другий бій після повернення у ринг.

Суперником українця у цьому поєдинку став латвієць Річардс Болотнікс (19-7-1, 8 КО), повідомляє «Суспільне».

Бій проходив у мексиканські Гвадалахарі. Для українця він був другим після перемоги над мексиканцем Хосуа Обандо у лютому.

Суперником українця у Мексиці став чемпіон Європи за версією WBO у напівважкій вазі. Поєдинок проти нього мав складатися з 10 раундів. Однак бій не пройшов всю дистанцію та був зупинений у шостому раунді. Live-результати з боксу.

Із самого початку поєдинку ексчемпіон світу контролював темп зустрічі. Річардс у третьому раунді спробував провести атаку, пробивши по корпусу суперника, однак отримав у відповідь апперкот.

У шостому раунді Олександр провів перший швидкий напад та наніс серію точних ударів. Частина з них потрапила в голову, після чого відбувся нокдаун – латвієць опустився на коліно. Болотнікс піднявся, однак після того, як рефері в рингу провів відлік, поєдинок було зупинено. Ця перемога стала для Гвоздика 15-ю достроковою на професійному ринзі.

Після поєдинку Гвоздик відреагував на свою перемогу дописом на сторінці в Instagram. Боксер написав у пості, що бій проти Болотнікса став для нього важливим кроком.

«Чудове відчуття знову відчути себе в обоймі, дякую своєї команді та моїм хлопцям, які прилетіли мене підтримати! Важливий крок зроблено, чекаю на нові виклики у майбутньому», – написав українець.

Leopolis.news