logo
26/03
20/03
19/03
07/03
06/03
20/02
13/02
08/02
05/02
31/01
26/01
17/01
09/01
28/12
2 ...

Сьогодні стартував прийом заявок на участь у конкурсі на посаду директора драмтеатру імені Лесі Українки

11-05-2023 11:362931

Сьогодні стартував прийом заявок на участь у конкурсі на посаду директора драмтеатру імені Лесі Українки
Фото: afisha.lviv.ua

Управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради оголошує конкурс на посаду директора Львівського академічного драматичного театру імені Лесі Українки.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Місцезнаходження закладу: вул. Городоцька, 36 м. Львів .

Умови оплати праці директора Львівського академічного драматичного театру імені Лесі Українки визначаються у контракті та не можуть бути меншими, ніж передбачено законодавством.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

·        повна або базова вища освіта відповідного напрямку підготовки (спеціаліст або бакалавр);

·        стаж роботи у сфері культури не менше 3 років;

·        володіння державною мовою;

·        здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки директора закладу культури .

Компетенція і знання:

·        чинного законодавство в галузі культури та мистецтва;

·        основ трудового законодавства України;

·        чинних нормативних актів, що регулюють культурно-освітню, дозвіллєву та господарсько-фінансову діяльність;

·        сучасних методів господарювання та управління;

·        форм і методів організації роботи з населенням із урахуванням демографічних, вікових та національних особливостей;

·        правил і норм охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту;

·        правил внутрішнього трудового розпорядку.

Бажано:

·        досвід у веденні фінансових справ;

·        досвід у залученні позабюджетних коштів;

·        досвід розроблення чи участь у реалізації інвестиційних та грантових проектів.

Не може бути призначена на посаду керівника закладу культури  особа, яка:

·        за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

·        має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

·        є близькою особою або членом сім’ї керівника органу, що, відповідно до статутних документів, здійснює управління закладом культури, а саме центрального органу виконавчої влади, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування.

Документи, які необхідно подати для участі в конкурсному доборі:

·        заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до ЗУ «Про захист персональних даних»;

·        автобіографія, що містить, прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посада), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку;

·        відомості про відсутність судимості;

·        копія документа, що посвідчує особу;

·        копії документів про вищу освіту;

·        два рекомендаційні листи довільної форми;

·        мотиваційний лист довільної форми;

·        програма розвитку закладу культури  на один і п’ять років.

Особа, яка хоче взяти участь у конкурсі, може надавати інші документи, які, на її думку, підтверджуються її професійні чи моральні якості.

Документи подавати особисто в паперовому та електронному вигляді в управління культури департаменту розвитку Львівської  міської ради за адресою: м.Львів, пл.Ринок,1, III поверх, каб.321, або надсилати на поштову та електронну адресу управління культури  департаменту розвитку Львівської міської ради.

Вимоги до електронного варіанта документів:

·         формат pdf;

·         єдиний файл;  

Адреса електронної пошти управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради: upr.culture@lvivcity.gov.ua

Документи приймаються з 11 травня 2023 р. до 9 червня 2023 включно.

Дата та місце проведення 1-го засідання комісії з конкурсного добору –

19 червня 2023 року,  площа Ринок, 1 м. Львів.

Додаткова інформація надається тел.: 297-55-72.  

До складу комісії з конкурсного добору кандидатів на посаду директора  Львівського академічного драматичного театру імені Лесі Українки включаються три представники громадських організацій. Громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування подають кандидатури до управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

·        за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

·        має судимість за вчинення злочину, якщо, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

·        є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради;

·        є членом трудового колективу  Львівського академічного драматичного театру імені Лесі Українки.

Пропозиції щодо участі представників громадських організацій у конкурсній комісії подавати до управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради до 30 травня 2023 року до 17:00 год. разом з копією установчих документів та відповідними документами, що підтверджують повноваження представників громадських організацій на їхнє членство у конкурсній комісії.

Крім того, всі особи, які є членами конкурсних комісій, що утворені відповідно до Законів України, є суб’єктами, на яких поширюються обов’язки щодо подання декларацій, відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції».

З огляду на ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» та, враховуючи Роз’яснення Національного агентства з питань запобігання корупції щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю від 03.02.2021 №1, члени конкурсних комісій протягом десяти календарних днів після входження (включення, залучення) до складу відповідної конкурсної комісії зобов’язані подати декларацію «кандидат на посаду», за минулий рік.

Після припинення роботи конкурсної комісії, члени комісії зобов’язані протягом 20 робочих днів з дня припинення своїх повноважень у складі конкурсної комісії подати декларацію особи, яка припиняє діяльність («перед звільненням»), за період, не охоплений раніше поданими деклараціями та декларацію «після звільнення» (до 01 квітня наступного року).

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news