logo
18/04
17/04
16/04
15/04
12/04
2 ...

T.HUTSULS презентує «Світанкову мелодію»

12-05-2023 17:491170

T.HUTSULS презентує «Світанкову мелодію»

Команда гуцулів з Коломиї T.HUTSULS презентує пісенну новинку – «Світанкову мелодію».

«Ця пісня кожним своїм рядком наче програмує на зміни на краще – як кожен світанок народжує новий день, дає новий шанс, дарує надію: «Коли прийдеш ти до ріки, / Відлунням ранньої весни, / Живим струмочком летіла / Світанкова мелодія». Новинка уже доступна на всіх цифрових платформах та звучить на радіостанціях України», – повідомила промоменеджер Галина Гузьо. 

Від виходу дебютного альбому T.HUTSULS «Гуцули» минуло три місяці. «Світанковою мелодією» коломийський гурт відкриває нову сторінку у своїй пісенній кар’єрі і обіцяє, що ще цього літа здивує не однією прем’єрою. Анонсуючи суттєві зміни у стилі музики і манері виконання.

«Коли група робить свої перші кроки, закономірно, що триває період пошуку себе, свого звучання, свого голосу на сцені, - каже генеральний продюсер T.HUTSULS, автор пісні «Світанкова мелодія» Михайло Балух. – От і ми з початку року з Гуцулами на студії Hutsul Planet Records багато експериментуємо. Натхнення традиційно черпаємо із джерела гуцульської культури, надаючи їй трендового саунду.»    

Вокалістка T.HUTSULS Алекса Цимбал називає «Світанкову мелодію» «ідеальним перехідним треком». «Відкривається нова глава для «трушних гуцулів», нове дихання і безмежний світ нової музики, - каже вона. – У першому альбомі ми знайомили слухача із нами, але водночас пізнавали й самі себе. Зараз добре знаємо, куди хочемо рухатися далі і яку музику робити».

«Світанкова мелодія» стає яскравим саундтреком весни-літа-2023. В унісон з музикою гір зеленіє природа, промені сонця уже добре зігрівають землю – і все це перетворюється на головний рушій для кожного із нас. А у нашому сьогоденні, сповненому боротьби, нам так потрібні світлі емоції, які огортають і наповнюють сяйвом зсередини, – на праведному шляху до великої Перемоги України. 

Одночасно з виходом треку «Світанкова мелодія» T.HUTSULS презентує однойменне чуттєве відео від Hutsul-Art Production

Leopolis.news