logo
25/04
2 ...

На Львівщині пройшов перший тур ЧУ зі стендової стрільби

15-05-2023 12:341240

На Львівщині пройшов перший тур ЧУ зі стендової стрільби
Фото: ЛОВА

На базі стрілецького стенду Львівської обласної школи вищої спортивної майстерності відбувся І тур Чемпіонату України зі стендової стрільби.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

За нагороди позмагались 67 спортсменів з 7 областей та міста Києва. Левова частина нагород – у представників Львівщини. 

На круглому стенді на п'єдестал пошани піднялись два представники Львівщини – Георгій Іпатов, який здобув золото, та Андрій Кобзарук, що посів друге місце. У жіночій категорії цієї дисципліни бронзову нагороду здобула Олександра Бартишева, яка тренується на Львівщини з початком повномасштабного вторгнення. Дівчина з Харківщини.  Серед юніорів і юніорок львівські спортсмени Маркіян Мошковський та Божена Іванишин вибороли срібні медалі.

У змаганнях зі стрільби на траншейному стенді серед жінок всі три призові місця посіли львів'янки. Перше місце виборола Надія Булгакова, друге місце – Олена Охотська, а третє місце виборола Вікторія Михайлюкова.

У чоловічій категорії найвищу сходинку підкорив Олександр Білько, здобувши перше місце, а його командний партнер Андріян Кобзарук посів третю позицію. Серед юніорок Тамара Бєрєснєва зайняла друге місце.

Змагання організували Міністерство молоді та спорту України, Управління молоді та спорту Львівської ОДА, Федерація стрільби України та Львівської області, Львівська обласна школа вищої спортивної майстерності. Другий тур чемпіонату відбудеться також у Львові. Найкращих майстрів стендової стрільби Львівщина зустрічатиме на початку червня. 

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news