logo
20/04
19/04
2 ...

У Львові пацієнти центру НЕЗЛАМНІ спробували новий вид реабілітації – риболовлю

23-05-2023 19:48847

У Львові пацієнти центру НЕЗЛАМНІ спробували новий вид реабілітації – риболовлю
Фото: Львівської міської ради

Пацієнти Національного центру реабілітації НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) у Львові спробували новий вид рекреаційної реабілітації. Це — риболовля. Саме вона поєднує обидві складові успішного відновлення: фізичного та психологічного.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

«Найперше, цей вид активного відпочинку вимагає витримки та рухливості: ходьба, стояння, кидання вудки, намотування наживки тощо. Всі ці рухи дуже корисні для відновлення координації і м'язової сили після травм та операцій. По-друге, перебування на природі допомагає знизити рівень стресу та тривоги, тому значно покращує стан нервової системи захисників, які відновлюються після важких поранень.

Також риболовля тренує терпіння, витривалість та спостережливість. А успішний улов підвищує самооцінку, стимулює бажання досягати поставленої мети та поліпшує настрій.

Пацієнти чудово провели цей день, мали багатий улов і ще більше позитивних емоцій! А дружні зв’язки між нашими хлопцями стали ще міцнішими», - зазначають у центрі НЕЗЛАМНІ.

До слова, пацієнти центру НЕЗЛАМНІ також грають у боулінг – аби відновити координацію рухів, стріляють з лука – аби зміцнити м’язи тіла, та малюють – аби здолати стрес. Це нові види фізичної та психологічної реабілітації, що мають ефективні результати.



 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news