logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

На Львівщині викрили банду наркоділків (ФОТО, ВІДЕО)

23-05-2023 17:123787

На Львівщині викрили банду наркоділків (ФОТО, ВІДЕО)
Фото: ВК поліції Львівської області

Встановлено, що 31-річний житель одного з сіл Яворівського району разом із спільниками, також мешканцями Яворівщини віком 21, 31, 36 та 38 років, займались розповсюдженням наркотичного засобу «канабіс».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Учасників групи викрили оперативники кримінальної поліції та слідчі Яворівського районного відділу поліції, оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини та Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області, спільно з співробітниками Державної прикордонної служби України, за процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури.

Під час санкціонованих обшуків, які проводились за силової підтримки спецпризначенців поліції Львівщини та бійців КОРДу, правоохоронці виявили та вилучили у зловмисників зіп-пакети з розфасованою речовиною рослинного походження, схожою на «канабіс», електронні ваги, засоби для фасування, кошти, виручені від незаконної діяльності та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Поліцейські затримали усіх учасників групи в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі у поліції повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news