logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

На Львівщині податківці викрили підприємство на ухиленні від оподаткування на майже 11 млн грн

25-05-2023 15:25528

На Львівщині податківці викрили підприємство на ухиленні від оподаткування на майже 11 млн грн

 

Співробітники управління запобігання фінансовим операціям пов’язаним з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДПС у Львівській області провели аналітичне дослідження фінансової та господарської діяльності ТОВ «ВД» щодо наявності ймовірних ознак правопорушень, пов’язаних з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, та/або інших правопорушень за період 2021-2023 років.

Як інформує ГУ ДПС у Львівській області, посадові особи ТОВ «ВД» здійснювали будівництво комерційної нерухомості (готелю) та подальшу реєстрацію апартаментів на нових власників без відображення даних операцій в фінансовій звітності підприємства. В порушення вимог Податкового Кодексу України ТОВ «ВД» занижено податкове зобов’язання з податку на додану вартість на загальну суму 10,7 млн грн за рахунок не складання, не реєстрації податкових накладних та не включення до бази оподаткування операцій з продажу готового новозбудованого житла.

За результатами складеного аналітичного дослідження слідчим підрозділом Національної поліції зареєстровано кримінальне провадження за ч.3 ст.212 КК України - ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Leopolis.news