Побили й відібрали сумочку з грошима: у Львові поліцейські затримали зловмисників, які пограбували одеситку

https://leopolis.news/post/86176/pobyly-y-vidibraly-sumochku-z-groshyma-u-lvovi-policeyski-zatrymaly-zlovmysnykiv-yaki-pograbuvaly-odesytku

25/05/2023

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління  поліції №1, а також співробітники Управління карного розшуку та Управління кримінального аналізу поліції Львівщини.

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, під час яких за допомогою камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечна Львівщина», виявили місце перебування зловмисників та протягом 40 хвилин затримали їх в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Розшукувані саме поділили кошти та «відзначали» подію в одному з кафе в районі площі Привокзальної. Речові докази у них вилучені.

Особи затриманих встановлені – ними виявились 31-річний житель Червонограда та мешканець міста Дніпра, який тимчасово проживає у Львові, віком 37 років. Обидва раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки, а старший – був оголошений у розшук поліцією Дніпропетровщини.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання -  позбавлення волі на строк від семи до десяти років. 

Досудове розслідування триває.

 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news