logo
29/03
28/03
2 ...

На Львівщині ще дві тергромади матимуть своїх поліцейських офіцерів

26-05-2023 21:41808

На Львівщині ще дві тергромади матимуть своїх поліцейських офіцерів
Фото: ВК поліції Львівської області

Сьогодні, 26 травня, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Олександр Шляховський підписав меморандуми про співпрацю з головами Дрогобицької та Розвадівської територіальних громад.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Голови згаданих громад Тарас Кучма та Роман Сидор взяли на себе зобов’язання облаштувати належні умови для роботи правоохоронців на поліцейських станціях, а громади таким чином отримають дієвий механізм створення безпекового простору для кожного мешканця. Поліція Львівщини, своєю чергою, зобов'язується провести відбір та навчання кандидатів, забезпечити їх необхідною технікою та спецзасобами для надання поліцейських послуг.

Поліцейські офіцери громади проживатимуть на території громади та будуть доступні для громадян цілодобово. Головними їхніми завданнями є забезпечення правопорядку, протидія та запобігання вчиненню правопорушень, превентивна робота, забезпечення безпеки дорожнього руху тощо. Оцінювати їхню діяльність будуть самі мешканці.

Нагадаємо, що проєкт реалізується Головним управлінням Національної поліції у Львівській області спільно з територіальними громадами, з якими підписано відповідні меморандуми про співпрацю. Головною метою ініціативи є забезпечення кожної громади поліцейським офіцером, який надаватиме мешканцям якісні поліцейські послуги

В Головному управлінні Національної поліції у Львівській області триває конкурс на заміщення 5 посад поліцейських офіцерів для згаданих громад. Бажаючі можуть заповнити анкету кандидата на посаду ПОГ до 4 червня за посиланням http://otg-officer.police.gov.ua/

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news