logo
19/04
2 ...

П’яний водій у Винниках виїхав на зустрічну та протаранив «БМВ» (ФОТО)

27-05-2023 10:333178

П’яний водій у Винниках виїхав на зустрічну та протаранив «БМВ» (ФОТО)
Фото: Поліція Львівської області

Дорожньо-транспортна пригода сталась 26 травня на вулиці Галицькій у місті Винники. 

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, водій автомобіля «Фольксваген Гольф», 37-річний львів’янин, не впорався з керуванням – його транспортний засіб виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «БМВ», яким керував житель Львова віком 41 рік. 

Внаслідок ДТП водій «Гольфа» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Також встановлено, що він керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

За інформацією ГУ ДСНС у Львівській області, до місця виклику виїхали рятувальники 61-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Винники.

Як з’ясувалось на місці події, в автомобілі «Volkswagen Golf» знаходився травмований водій, чоловік 1985 року народження, якого затиснуло деформованими конструкціями автівки.

За допомогою гідравлічного розтискача рятувальники вивільнили травмованого чоловіка, надали домедичну допомогу, та передали мадикам.

Окрім цього рятувальники відключили акумуляторні батареї у двох автомобілях та очистили дорожнє полотно від паливо-мастильних матеріалів.

 

До ліквідації наслідків ДТП залучили 4 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news