logo
20/04
19/04
2 ...

Львівські патрульні за гарячими слідами знайшли 5-річного хлопчика, який самостійно полюбляв кататися в маршрутках (ФОТО)

28-05-2023 15:331239

Львівські патрульні за гарячими слідами знайшли 5-річного хлопчика, який самостійно полюбляв кататися в маршрутках (ФОТО)
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Вчора удень усі екіпажі 3-го батальйону отримали в орієнтування фотографію 5-річного хлопчика. Він загубився. Ускладнювало ситуацію те, що дитина не говорить і має розлад аутичного спектру.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Зі слів батьків, хлопцеві подобається їздити на маршрутках. А самі вони з області. Патрульні негайно розпочали пошуки. Обстежили скупчення людей у центральній частині міста.

Екіпаж в складі командира взводу Олександра Гончарука та його напарника Володимира Кіселика вирішив розширити коло пошуків і попрямував у район Залізничного та приміського вокзалу.

Там біля одного із торгових центрів патрульні помітили, що на зупинці громадського транспорту з автобуса вийшов схожий хлопчик.

Поліцейські обережно підійшли до дитини, яка була налякана та розгублена. Олександр і Володимир налагодили контакт з хлопцем, зацікавили його патрульним автомобілем та блоком управління світловими маяками зі звуковою сиреною. Пригостивши маленького згубу яблуком, він охоче сів в авто і захопленням роздивлявся його.

Інформація, що це саме той хлопчик підтвердилася. Його відвезли у відділ поліції та передали офіцеру громади, що вже очікував на нього та доправив дитину до батьків.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news