logo
18/04
2 ...

На Львівщині вогнеборці врятували від знищення вогнем дві будівлі та автомобіль

29-05-2023 10:41518

На Львівщині вогнеборці врятували від знищення вогнем дві будівлі та автомобіль
Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Пожежа виникла в селі Липники на вул. Степана Бандери, Львівського району в цегляній господарській будівлі, розміром 13х6 м.

Як повідомляє пресслужба ДСНС у Львівській області, повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку «101», 28 травня о 14:53.

До місця події було направлено пожежно-рятувальні підрозділи. На момент прибуття вогнеборців будівля була повністю охоплена вогнем. Існувала загроза перекидання вогню на житловий будинок. Рятувальники включились у спеціальні засоби індивідуального захисту і розпочинали ліквідацію займання.

«О 16:37 пожежу локалізовано та о 17:04 ліквідовано в складі 4-х ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено: піднавіс критий шифером, розміром 7х3 м, дах та перекриття господарської будівлі на площі 30 кв.м, пошкоджено дах та перекриття господарської будівлі на площі 48 кв.м, металеву дровітню розміром 11х5 м та багажний відсік автомобіля «Mitsubishi Pajero Sport». Врятовано: господарську будівлю, житловий будинок, дровітню та автомобіль. До ліквідації займання залучалось 23 осіб особового складу та 5 одиниць спецтехніки», - розповіли рятувальники.

Внаслідок займання ніхто не постраждав.

 

 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news