logo
28/03
2 ...

Проект молодіжного центру Стрілківської ТГ – абсолютний лідер Львівщини

29-05-2023 11:25929

Проект молодіжного центру Стрілківської ТГ – абсолютний лідер Львівщини
Фото: з соцмереж

Стрілківська територіальна громада Самбірського району стала абсолютним переможцем обласного конкурсу «Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області». Така інформація озвучена на брифінгу в Львівській ОВА після відкритого захисту конкурсних пропозицій.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news

Загалом на конкурс подались 24 громади області. Мотивація в участі полягала в тому, що кожен з переможців отримає фінансову підтримку в розмірі до 400 тисяч гривень на розвиток молодіжного центру. А це для реалізації проекту добрий внесок і неабиякий стимул.

Тому на відкритому захисті проектів кожна громада вражала обласну комісію щирістю, розумінням того, наскільки важливим є молодіжний центр для розвитку громади та якими будуть перші кроки для їх розвитку. 

Відтак конкурсна комісія обрала 16 переможців. Абсолютним лідером рейтингу став проект молодіжного центру Стрілківської ТГ. Її команда отримала від конкурсної комісії 407 балів з 500 можливих.

За словами проектної менеджерки Стрілківської громади Наталії Гром, кошти використають на облаштування приміщення молодіжного центру, щоб це був комфортний, сучасний, зручний простір, де молодь зможе цікаво та якісно проводити час, генерувати та втілювати нові ідеї для свого та розвитку громади, враховуючи всі можливості й виклики часу.

Микола СЕНЕЙКО, для  Leopolis.news