logo
29/03
2 ...

Львів’ян запрошують у Стрийський парк на благодійний ярмарок «Діти-квіти»

29-05-2023 12:42588

Львів’ян запрошують у Стрийський парк на благодійний ярмарок «Діти-квіти»
Фото: Львівської міської ради

В неділю, 4 червня, у Стрийському парку, на території простору Русалки Place, відбудеться благодійний ярмарок «Діти-квіти». У межах ярмарку малеча продаватиме продукцію, створену власними руками.

Усі кошти, залучені від продажу, організатори спрямують у львівський осередок ПЛАСТу, який сьогодні активно допомагає військовим та забезпечує потреби цивільних, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

На території парку таку подію проводять вже вдруге. Торік на такому одноденному ярмарку дітям вдалося зібрати понад 60 тисяч гривень.

«Наші діти, як ніхто, сьогодні вірять у перемогу України і своїми зусиллями її наближають. Наша ціль як організаторів – розповісти якомога більше цікавих та натхненних історій про те, як діти завдяки різним талантам допомагають Збройним силам України», – розповідає Інна Кляп, організаторка події.

У рамках благодійного івенту діти разом із батьками матимуть можливість продавати їжу та напої власного виробництва, хенд-мейд вироби, зможуть пропонувати послуги у вигляді ігор в шахи чи набивання м’яча, а також проводити цікаві майстер-класи та інші активності розважального характеру.

У програмі заходу – насичена музична програма та додаткові ігрові зони для всіх відвідувачів.

Організатор події – івент-агенція So Good Company.

Години роботи ярмарку: 12:00-18:00. Участь в події безкоштовна.

Реєстрація учасників триває за посиланням: http://surl.li/hfthp

Контакти для співпраці: 0966541638 (Інна Кляп).




Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news