logo
20/04
19/04
2 ...

«Львівспецкомунтранс» запускає нову екологічну ініціативу для ОСББ та ЖБК

29-05-2023 15:04506

«Львівспецкомунтранс» запускає нову екологічну ініціативу для ОСББ та ЖБК
Фото: пресслужба Львівської міської ради

ЛКП «Львівспецкомунтранс» пропонує ОСББ, ЖБК на всім зацікавленим клієнтам, у будинку яких проживає понад 500 мешканців, або місячний розрахунок за послуги вивезення ТПВ становить понад 25 тис. грн – безкоштовно встановити майданчик закритого типу на невелику кількість контейнерів (2-3) та забезпечити щоденний забір відходів із дотриманням усіх санітарних норм.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Ми поставили собі за ціль змінити уявлення львів’ян про чистоту на майданчиках, де здійснюється забір відходів. Знаємо напевне, що охайно не тоді, коли на об’єкті 6-8 контейнерів. Тоді, насправді, частіше може бути неприємний запах чи сміття довкола. Чисто, коли майданчик закритого типу на невелику кількість контейнерів і забір відходів відбувається щодня. За таких умов дотриманими є всі санітарні норми, а отже – задоволені клієнти. Тому й започатковуємо нову екологічну ініціативу», – розповідають у «Львівспецкомунтрансі».

Відтак компанія-перевізник пропонує своїм клієнтам підписати угоду, за якої Львівспецкомунтранс безкоштовно встановить майданчик закритого типу на невелику кількість контейнерів (2-3) та буде здійснювати щоденний забір відходів із них. Пропозиція діє для ОСББ та ЖБК, де проживають понад 500 мешканців, або місячний розрахунок за послуги вивезення ТПВ із цих об’єктів становить понад 25 тис. грн. Угоду на таких умовах можуть підписувати як клієнти, з якими підприємство вже раніше співпрацювало, так і нові замовники послуг.

«Вважаємо, пропозиція буде особливо цікавою для мешканців новобудов, де на території нових сучасних об’єктів питання чистоти та доглянутої території – пріоритет. Адже ми готові це забезпечити», – додають у «Львівспецкомунтранс».

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news