logo
29/03
2 ...

Для військових у Добромилі організували зірковий концерт і аукціон

30-05-2023 14:09450

Для військових у Добромилі організували зірковий концерт і аукціон
Фото: пресслужба ЛОР

Благодійний концерт “3 Україною в серці”, в якому взяли участь Наталка Карпа, Ігор Богдан, Олег Кульчицький, Мавка, гурти "Висока напруга" та "Галичани", організували волонтерські організації 28 травня на “Лафорт арені” у Добромилі.

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Мета заходу – зібрати кошти на авто для 103-ої окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України та пересувну баню для 67-та окремої механізованої бригади.

Як повідомив співорганізатор концерту, волонтер і заступник директора КНП ЛОР "Львівський обласний клінічний діагностичний центр" Тарас Богуш, до організації заходу долучилися понад тридцять волонтерів, громадська організація "Спілка учасників та волонтерів АТО", Асоціація українців в Італії, Благодійний фонд “Ми непереможні”, “Галицькі батяри”.

Під час заходу можна було оглянути військову техніку, привезену з передової. На благочинному аукціоні також можна було придбати трофеї, здобуті нашими військовими на полі бою.

Для слухачів концерту працювали відпочинкова зона, фудкорти з італійською їжею, ярмарка. Наймолодшим організували розваги з аніматорами, лазертаг, тир і надувні атракціони.

Участь у заході взяли депутати Львівської обласної ради Ірина Супрун, Марія Кульчицька-Волчко та Михайло Гичка. “У погожий майже літній день у Добромилі зійшлися два світи: світ жахливої війни, розв'язаної чорною ордою і світ дитячих посмішок, гарної музики і тепла. Сьогодні тут волонтери проводять благодійний захід, в межах якого збирають ресурс на авто та мобільну лазню, – зазначила депутатка Марія Кульчицька-Волчко. – Дякую організаторам за те, що не втомилися допомагати воїнам наближати святу українську Перемогу!”.

“Концерт був просто чудовий. Дуже багато людей, дуже гарно приймали. Я думаю, що ми зробили дуже хорошу справу. Разом наближаємо нашу перемогу”, – зазначив співак Ігор Богдан.

Leopolis.news