logo
19/04
2 ...

У Сокалі вогонь знищив мінівен (ФОТО)

31-05-2023 12:392717

У Сокалі вогонь знищив мінівен (ФОТО)
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Учора, 30 травня, о 19:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Сокаль на вул. Львівська Червоноградського району в цегляному гаражі, розміром 10х8 м.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

До місця події було направлено місцеву пожежну команду с. Хоробрів, пожежний підрозділ м. Сокаль та оперативну групу Червоноградського районного управління.

Як з’ясувалось, осередком пожежі став автомобіль «Volksvagen T4», який стояв припаркований в гаражі. На момент прибуття вогнеборців, автомобіль був повністю охоплений вогнем. Існувала загроза розповсюдження вогню на спарений сусідський гараж та перекидання загорання на поруч розташовані житловий будинок та господарську будівлю.

Пожежу вдалось локалізувати о 20:06 та ліквідувати о 20:29. Внаслідок пожежі вогнем знищено автомобіль «Volksvagen T4» повністю. Також пошкоджено стіни по всій площі гаражу та сусідній гараж на площі 10 кв.м.

Вогнеборцям, вдалось не допустити подальшого розповсюдження вогню і врятувати від пошкодження житловий будинок та господарську будівлю.

До ліквідації пожежі залучалось 7 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Обставини та причина виникнення займання встановлюється.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news