logo
28/03
2 ...

У Львові дітям з інвалідністю виплатять по тисячі гривень матеріальної допомоги

31-05-2023 16:30509

У Львові дітям з інвалідністю виплатять по тисячі гривень матеріальної допомоги
Фото: ілюстративне, автор: Роман Балук

До Міжнародного дня захисту дітей, діти з інвалідністю віком до 18 років, які мешкають у Львівській міській громаді, отримають матеріальну допомогу в розмірі 1 тис. грн кожен.

Про це повідомили в управлінні соціального захисту ЛМР. Загалом цю виплату отримають 3472 дитини. На ці потреби у міському бюджеті передбачили понад 3,4 млн грн, передає пресслужба Львівської міськради.

Цю виплату здійснить управління соціального захисту в межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської МТГ.

Також з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, структурні підрозділи та підпорядковані бюджетні установи управління соціального захисту ЛМР проведуть низку атракцій та заходів. Серед них – майстерки, конкурси, ігри, екскурсії, різні активності та інші цікаві події.

Довідка

Міжнародний день захисту дітей святкують щорічно 1 червня. Був заснований в листопаді 1949 року у столиці Франції Парижі рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначили в 1950-му році.



 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news