logo
29/03
28/03
27/03
26/03
25/03
2 ...

$7 тис. за втечу до Угорщини: ліквідовано ще один канал для ухильників

31-05-2023 17:03426

$7 тис. за втечу до Угорщини: ліквідовано ще один канал для ухильників
Фото: ДПСУ

Учора, 30 травня, ввечері оперативні співробітники Чопського прикордонного загону затримали осіб, причетних до незаконного переправлення з України чоловіків призовного віку.

Як інформує пресслужба ДПСУ, у рамках кримінального провадження за ч.3 ст. 332 КК України правоохоронці затримали на околиці міста Мукачево двох фігурантів справи під час безпосереднього вчинення ними правопорушення. Чоловік та його пособниця за грошову винагороду у розмірі 7000 доларів США доправили до кордону з Угорщиною клієнта. Останній був затриманий в адміністративному порядку.

Також правоохоронці провели санкціоновані обшуки за п'ятьма адресами проживання фігурантів кримінального провадження, у ході яких вилучили грошові кошти, флеш-носії, чорнові записи, банківські карти, кастет, ніж, мобільні телефони, печатки ФОП та інші документи.

Заходи проводили спільно зі співробітниками Нацполіції, Служби безпеки України, за процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news