logo
19/04
2 ...

На Львівщині перевірили базу відпочинку «Верещиця» щодо експлуатації водного транспорту

31-05-2023 20:462727

 На Львівщині перевірили базу відпочинку «Верещиця» щодо експлуатації водного транспорту

Сьогодні, 31 травня, в межах місячника безпеки на внутрішніх водних об’єктах Львівщини, працівники управління транспорту та зв’язку Львівської ОВА провели огляд відпочинкової бази «Верещиця» для відкриття сезону користування малими суднами.

Як інформує пресслужба Львівської ОВА, під час перевірки оглянули сезонні рятувальні пости, встановили, що випускний режим на базі не порушували, не зареєстрований належним чином водний транспорт не виявили.

«Керівництву відпочинкової бази «Верещиця» довели законодавчі зміни та вимоги встановлені наказом Міністерства інфраструктури України «Про затвердження Правил безпечної експлуатації баз для стоянки малих суден», – повідомив начальник управління транспорту та звʼязку ЛОВА Степан Рудницький.

Основним завданням перевірки було проведення превентивно-роз’яснювальної роботи щодо запобігання аварійних випадків з маломірними суднами, прав та обов’язків керівників баз та відповідальних осіб за систему управління безпеки судноплавства, а також довести випадки аварійних подій з водним транспортом та причини їх виникнення.

Зазначимо, що огляд відпочинкової бази «Верещиця» здійснювали спільно з представниками Подільсько-Карпатського міжрегіонального управління Державної служби морського та річкового транспорту України і працівником районної військової адміністрації.

Leopolis.news