logo
16/04
2 ...

Двоє людей отримали травми під час пожежі у Соснівці (ФОТО)

01-06-2023 09:32609

Двоє людей отримали травми під час пожежі у Соснівці (ФОТО)
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

31 травня о 09:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Соснівка на вул. Миру, Червоноградського району. Пожежа виникла в цегляній господарській будівлі, критій шифером, розміром 10×6 м.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

До місця виклику виїхали рятувальники м. Соснівка, м. Великі Мости та м. Червоноград.

На момент прибуття пожежників до місця виклику дах будинку був охоплений вогнем, існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані будівлі.

На пожежі отримали травми та звернулись до медиків 2 особи: зять власниці – чоловік 1983 року народження та дочка власниці – жінка 1990 року народження яких з травмами середнього ступеня важкості та опіками госпіталізовано у Червоноградську центральну міську лікарню.

О 10:01 вогнеборці локалізували пожежу та о 10:18 ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив дах та перекриття будинку, пошкодив дах поруч розташованого цегляного житлового будинку на площі 2 кв.м.

Вогнеборцям вдалось врятувати від повного знищення вогнем житловий будинок де виникла пожежа а також запобігти перекиданню пожежі на поруч розташовані господарську будівлю та житловий будинок.

До ліквідації пожежі залучалось 14 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Причини та обставини пожежі встановлюються.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news