logo
23/04
2 ...

На Львівщині кілька бригад дорожників ремонтують прикордонну трасу Червоноград – Рава-Руська

01-06-2023 12:39603

На Львівщині кілька бригад дорожників ремонтують прикордонну трасу  Червоноград – Рава-Руська
Фото: Служби автомобільних доріг у Львівській області 

Тримає активний ремонт прикордонної дороги  Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська. Нині дорогу ремонтують з обох сторін, адже напередодні до робіт приступила ще одна команда зі сторони Рави-Руської у напрямку Белза. Ремонтні бригади рухаються назустріч одна одній.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Відремонтована дорога Червоноград – Рава-Руська Т-14-04 стане альтернативою завантаженій дорозі М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська та забезпечить найкоротший шлях від КПП «Рава-Руська - Хребенне» до Волинської області.

«На автошляху Червоноград – Рава-Руська нам залишилося відремонтувати ділянку Белз – Рава-Руська. Роботи виконуємо кількома бригадами одночасно. Зокрема, проводимо ремонтно-будівельні роботи на штучних спорудах, зрізаємо зношений шар дорожнього покриття, розширяємо проїзну частину, влаштовуємо основу із щебенево-піщаної суміші та стелимо нижній шар асфальтобетонного дорожнього покриття. Після чого приступимо до асфальтування дороги у верхньому шарі твердого покриття та проведення заходів з організації дорожнього руху», - зазначає керівник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області Олег Береза.

Станом на сьогодні забезпечений проїзд автомобільного транспорту у нижньому шарі асфальтобетону довжиною понад 20 км на ділянці Червоноград – Белз.

Червоноград – Рава-Руська - це один з об’єктів міжнародного проєкту «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні». До того відремонтували ділянку дороги Т-14-01 КПП «Смільниця» - Старий Самбір, автомобільну дорогу Т-14-20 Яворів – Грушів та проводимо завершальні роботи на ділянці дороги Т-14-18 Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий.

 

 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news