logo
28/03
2 ...

Для маленьких пацієнтів у лікарні святого Миколая влаштували веселе свято

01-06-2023 18:54645

Для маленьких пацієнтів у лікарні святого Миколая влаштували веселе свято
Фото: Львівської міськради

Мотоцикли, поні, аніматори, солодощі і повітряні кульки: сьогодні у маленьких пацієнтів лікарні святого Миколая Першого медичного об’єднання Львова справжнє свято.

До Дня захисту дітей лікарі спробували трішки підбадьорити та відволікти від тривалого процесу лікування малечу, яка бореться з хворобами, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Ранок розпочався із катання на поні та розваг із аніматорами. Дітки куштували солодку вату і смаколики, веселилися та робили яскравий аквагрим на обличчі фарбами.

Потім з невеличким концертом для маленьких пацієнтів виступив колектив учнів естрадної школи. А опісля до діток приїхали байкери, один з яких – завідувач пологового відділення лікарні святого Миколая Вальдемар Надіжко. Команда мотоклубу Lions MC Ukraine вже понад 10 років долає тисячі кілометрів на мотоциклах по країнах Європи та просторами України, навідується у дитячі будинки, займається благодійною діяльністю. Байкери ділилися позитивними емоціями, а ще зробили з дітьми десятки фото та розповідали про свої подорожі.

 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news