logo
19/04
18/04
2 ...

На Закарпатській митниці виявили одіозну інспекторку з суддівськими «плечима»

02-06-2023 10:14801

На Закарпатській митниці виявили одіозну інспекторку з суддівськими «плечима»
Фото: Антикорупційний моніторинг Львівщини

Цими днями журналісти знайшли одіозну інспекторшу з суддівськими «плечами» на Закарпатській митниці.

Про це повідомляє Антикорупційний моніторинг Львівщини.

Розкрутив тему Іван Спринський, а додаткову інформацію додали телеграм-канали «Митна служба - Customs of Ukraine» і коРДон.

Мовлять усі про Придачук Катерину Олегівну, головного державного інспектора відділу митно-тарифного регулювання - доньки відомого судді Ужгородського міськрайонного суду Придачука Олега Андрійовича та чиновниці обласної міграційної служби Інни Володимирівни.

Катерина у віці 27 років «заробила» на комерційне приміщення в самому центрі Ужгорода на проспекті Свободи площею близько 100 м.кв., яке придбала восени 2022 року. Його ринкова вартість не менше 200-250 тисяч $.

Що цікаво, аналогічне приміщення в 2023 році придбала її рідна сестра - Столяр - Придачук Олеся. Ще у Катерини Придачук, на тому ж проспекті Свободи є квартира. Як повідомили читачі - комерційну частину цього «бізнес-проекту» забезпечує саме Олеся, вона й зареєструвалась як підприємець (надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна).

То за чиї гроші це придбано майно на півмільйона доларів, молодої та успішної митнички чи батька - судді, який у сімейному бізнесі підряді з донькою за останній час закрив понад 25 протоколів про порушення митних правил, повернувши в той чи інший спосіб вилучені предмети правопорушення, крім того виправдав з формальних підстав близько 8 осіб, які керували транспортними засобами в стані алкогольного (наркотичного) спʼяніння.

Не слід залишати не відзначеним, що Катерина користується авто VOLKSWAGEN TIGUAN, придбаного в 2020 році за 40.000$ ТОВ "У.П. ІНТЕРНЕШИНАЛ ТРЕЙД". Вказана фірма є імпортером палива та має відношення до однієї з мереж «АЗС Антонова». Мабуть формула працює так: я вам «допомагаю» по розмитненню, а ви мені даруєте машину!

Публічною є любов до подорожей та відпочинків пані Катерини, яка протягом 2022-2023 років була, вдумайтесь!!! 10 разів за кордоном чим постійно хизується в соцмережах.

Цікаво, що ще у 2021 році Придачук Катерина перебувала на посаді головного спеціаліста відділу маркетингу туристичної діяльності управління туризму та курортів Закарпатської ОДА.

Куди дивляться правоохоронці та антикорупціонери???

Продовження буде…

Leopolis.news