logo
28/03
2 ...

Поліція встановила особи підлітків, які підпалили «Жигулі» у Бориславі

02-06-2023 17:12281

Поліція встановила особи підлітків, які підпалили «Жигулі» у Бориславі
Фото: Поліція Львівської області

Правоохоронці притягнули батьків підлітків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, 27 травня о 19.40 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про пожежу (палаючий автомобіль), що сталась на пустирі по вулиці Куліша у місті Борислав.

Вогонь загасили рятувальники ДСНС, після чого на місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 Дрогобицького районного відділу поліції.

Як встановили правоохоронці, автомобіль «Жигулі» належить місцевому мешканцю, а причиною займання став підпал, до якого причетні кілька неповнолітніх жителів Борислава віком 15-16 років, один з яких – син власника. Автомобіль був несправний та непридатний до експлуатації.

Відносно батьків неповнолітніх, причетних до вчинення правопорушення, поліцейські склали протоколи за ч.1 ст.184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news