logo
29/03
28/03
2 ...

Виконком затвердив містобудівні умови для будівництва кафе на Левандівці

02-06-2023 17:23526

Виконком затвердив містобудівні умови для будівництва кафе на Левандівці
Фото: пресслужба Львівської міської ради

У Львові в мікрорайоні Левандівка збудують кафе. Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для будівництва кафе з вбудованими приміщеннями побутового обслуговування населення на вул. Тісній, 2.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Кафе побудують на землі, призначеній для зведення житлової та громадської забудови площею 0,0552 га. Максимальна висота будівлі – 11 метрів.

В управлінні архітектури та урбаністики Львівської міськради зазначили, що ділянка, де планують звести кафе, розташована на розі вулиць Тісної та Широкої. Як зазначив керівник управління архітектури та урбаністики Антон Коломєцев, специфіка розташування може бути акцентована не однородинним будинком, який є сьогодні, а будинком для обслуговування населення, що і пропонується.

«Сьогодні там занедбана стара будівля однородинного типу. Пропонується зняти паркан, який є навколо, сформувати громадський об’єкт та громадський простір. Стару будівлю демонтувати, а з тильного боку облаштувати тимчасове паркування для обслуговування закладу. З точки зору вулиці Широкої – це буде покращення інфраструктури», – розповів Антон Коломєйцев.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news