logo
19/04
2 ...

«Поїхали на море у Крим»: у Львові та Варшаві діти писали про свої мрії після Перемоги

02-06-2023 18:24466

«Поїхали на море у Крим»: у Львові та Варшаві діти писали про свої мрії після Перемоги
Фото: пресслужба Львівської міської ради

До Дня захисту дітей, БО «Українська освітня платформа» організувала акцію, яка мала на меті нагадати кожному про війну та українських дітей, які постраждали від неї.

Як повідомляє пресслужба Львівської міської ради, близько сотні маленьких українців з різних куточків країни і ті, що зараз перебувають у Польщі, долучились до акції.

«Поїхати на море у Крим», «щоб закінчилась війна», «щоб тато повернувся додому» – такі мрії писали діти на великих банерах. Акцію організатори приурочили до Дня захисту дітей і водночас нею розпочали інформаційну кампанію «Країна відповідальних дорослих».

«Нам важливо донести, що щасливі та здорові діти – це відповідальність дорослих. Тому маємо розробити систему відповідальних інституцій, відповідальних дорослих для того, щоб діти проживали своє дитинство в належних умовах», – зазначає директорка БО «Українська освітня платформа» Мар’яна Кащак.

До слова, акцію організувала благодійна організація «Українська освітня платформа». Подія відбулась у Паспортному сервісі у Варшаві та на площі Ринок у Львові.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news