logo
29/03
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
2 ...

Резніков прибув до Сінгапуру на безпековий форум та провів низку зустрічей

02-06-2023 16:31740

Резніков прибув до Сінгапуру на безпековий форум та провів низку зустрічей
Фото: twitter.com/oleksiireznikov

Міністр оборони України Олексій Резніков приїхав до Сінгапуру, щоб взяти участь у безпековому форумі «Діалог Шангрі-Ла» – головному оборонному саміті Азії.

Про це повідомляють у його Twitter.

«Мій перший день тут розпочався із зустрічі з міністром оборони Сінгапуру (на головному фото). Я вдячний Сінгапуру за запрошення та за всебічну підтримку, яку вони надають Україні. Ця країна відіграє для нас важливу роль. Дуже важливо, щоб у нас була спільна мета сприяти справедливості», — написав він.

Резніков також зустрівся з прем’єр-міністром Австралії Річардом Марлсом та міністром оборони Нової Зеландії Ендрю Літтлом.

«Україна відчуває потужну підтримку Австралії та Нової Зеландії», — підкресли міністр оборони.

Очільник оборонного відомства України подякував послу США в Сінгапурі Джонатану Каплану за підтримку американського народу. Також зустрівся з Джеймсом Крабтрі, виконавчим директором саміту та подякував йому за організацію цього важливого заходу.

«Головне, до чого на всіх зустрічах домовляються, – верховенство права має превалювати над верховенством сили. Україна повинна виграти цю війну, яку розпочала росія. Нехай буде так», – резюмував він.

Зазначимо, що у Сінгапурі масштабний безпековий форум «Діалог Шангрі-Ла», який триватиме 2-4 червня. За даними організаторів, у форумі візьмуть участь понад 600 осіб 49 держав світу.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news