logo
28/03
2 ...

У росії можливий заколот чи військове протистояння – ГУР

03-06-2023 13:35834

У росії можливий заколот чи військове протистояння – ГУР
Фото: Скріншот

Одним із низки сценаріїв розвитку ситуації всередині держави-агресора росії може стати заколот або військове протистояння.

Про це в ефірі ток-шоу «Новий відлік» на Суспільному розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, повідомляє ГУР.

 «Внаслідок успішних дій Сил безпеки і оборони України та деокупації наших територій можливі внутрішні конфлікти всередині самої московщини», — сказав представник ГУР МО України.

Юсов додав, що відповідний сценарій можуть також зумовити успішні дії повстанців, які борються за свої права на території росії — росіян із паспортами цієї федерації.

Представник воєнної розвідки України зазначив, що операція добровольців «Російського добровольчого корпусу» і легіону «Свобода Росії» досі триває.

«Король виявився голим. Все боєздатне, що може рухатись, перекинуте на окупацію України. На території московщини залишились переважно пузаті «гаішники»», — сказав представник воєнної розвідки України.

За словами Андрія Юсова, боротьба з озброєними повстанцями не входить до компетенції скликаних путіним в межах плану «Едельвейс» до кордону «гібдд-шників», здебільшого навчених бити кийками учасників мирних акцій протесту і брати хабарі з пенсіонерів:

«Тому так невдало. Тому доводиться артилерією і «Градами» бомбити й нищити цивільні будинки самих московитів. Це все відбувається в прямому ефірі, наживо, на все це дивиться увесь світ», — підсумував представник ГУР МО України.

Підготувала Анастасія Андрійчук Leopolis.news