logo
28/03
27/03
2 ...

Львівський обласний центр зайнятості шукає працівників на посади токаря, складача поїздів та інженера-технолога

05-06-2023 17:58502

Львівський обласний центр зайнятості шукає працівників на посади токаря, складача  поїздів та інженера-технолога
Фото: ілюстративне

Відділ  рекрутингу Львівської філії Львівського обласного  центру зайнятості запрошує громадян для працевлаштування на посади токаря, складача  поїздів, інженера-технолога.

Про це інформує Львівський обласний центр зайнятості.

Токар –  токарні роботи по запасних частинах тягових двигунів, токарні роботи по кришках підшипників, лабіринтах, виготовлення шпильок, болтів в електромашинному цеху.

Освіта професійно– технічна з досвідом  роботи, відповідальність, професійність та бажання працювати. П'ятиденний робочий тиждень, забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту.

з/п 14700грн

Складач  поїздів – маневрова робота на під"їзних коліях. Освіта професійно–технічна з досвідом  роботи, відповідальність, професійність. Пятиденний робочий тиждень, забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту.

з/п 13600грн.

Інженер технолог – знання основ технології машинобудування, технічний супровід виготовлення та ремонту оснастки (штампи, прес-форми) та нестандартного обладнання, Порядок визначення собівартості, розроблення норм матеріальних і трудових витрат на продукцію. Освіта - вища за спеціальністю «Галузеве машинобудування».

з/п 20200грн

За додатковою інформацією звертатися за тел.: 068-420-10-36 -  відділ  рекрутингу Львівської філії Львівського обласного центру зайнятості.

Leopolis.news