logo
28/03
27/03
26/03
2 ...

«Львівстандартметрологія» пропонує перевірити на безпечність косметичну продукцію

06-06-2023 18:41312

«Львівстандартметрологія» пропонує перевірити на безпечність косметичну продукцію

В сучасному світі ми і жодного дня не можемо уявити без косметичних засобів - мила, шампунів, кремів, гелів, адже застосовуємо їх безпосередньо для догляду за шкірою нашого обличчя та тіла. Тому дуже важливо, щоб саме ця продукція відповідала вимогам безпеки. Безпека косметичних засобів залежить від складу, якості сировини, технологічного процесу отримання, умов зберігання і продажу, умов споживання.

Про це повідомляє ДП «Львівстандартметрологія».

Сертифікація косметичних засобів в Україні є обов’язковою для всіх виробників, а також імпортерів, які планують продавати свою продукцію в країні. Вимоги до косметичних засобів на ринку України та введення їх в обіг встановлені в Технічному регламенті на косметичну продукцію, який набрав чинності у серпні 2022 року. Без сертифіката косметичний засіб не може бути поставлений в торговельній мережі, а виявлення продукції без належної сертифікації може бути повністю вилучений з обігу за рахунок такого імпортера або виробника.

Отже, сертифікація косметики в Україні є важливим етапом у забезпеченні безпеки та якості косметичних засобів на ринку. Цей процес дозволяє захистити права споживачів та забезпечити їм доступ до безпечних та якісних косметичних засобів.

Орган з оцінки відповідності ДП «Львівстандартметрологія» уповноважеий на виконання робіт з оцінки відповідності на косметичну продукцію відповідно до вимог ДСТУ  ISO/IEC 17065.

Для проведення сертифікації та випробовувань, а також за додатковою інформацією просимо звертатись:

Відділ оцінки відповідності та якості ДП «Львівстандартметрологія»:

м. Львів, вул. Князя Романа, 38

тел. (032) 261-61-83; (032) 261-40-44

E-mail: inettabs@gmail.com.

Випробувальна лабораторія ДП «Львівстандартметрологія»:

м. Львів, вул. Заводська, 26

тел. (032) 298-65-80

E-mail: semestav52@gmail.com.

Співпраця з нами - гарантія якості та вимога часу!

Leopolis.news