logo
28/03
2 ...

У Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медцентрі оновили приймальне відділення (ФОТО)

06-06-2023 20:47689

У Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медцентрі оновили приймальне відділення (ФОТО)
Фото: Львівська обласна рада

У закладі, де лікують важкохворих дітей, осучаснили дві ізоляційні палати, палату для короткострокового перебування нових пацієнтів, сестринський пост, кімнати для зберігання обладнання та розхідників, а також санвузли, душову та пральню.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної ради.

Сучасний дизайн та світлий колір приміщень допоможуть пацієнтам почувалися комфортніше.

«Важливо, щоби під час огляду та визначення діагнозу, пацієнти та їхні родичі знаходились у комфортних умовах. Відтепер і завдяки об'єднанням зусиль з благодійним фондом, наша лікарня має кілька сучасних ізольованих приміщень. Це дає змогу краще організувати роботу лікарів і краще подбати про здоров'я дітей», – зазначив Роман Кізима, в.о. директора Центру.

Перший етап реконструкції приймального відділення тривав два місяці. На черзі ремонт кімнат і облаштування комфортного залу очікування. Вартість реалізації проєкту близько 1,5 млн грн.

«Приймальне відділення оновили з урахуванням потреб дітей. Воно є світлими і зручним, – повідомила Наталія Болібрух, керівниця львівського осередку Благодійного фонду «Запорука» Благодійний фонд Запорука. – Важливо створити приязну атмосферу, яка позитивно впливатиме на пацієнтів і їхніх рідних. Місія нашого фонду – забезпечити максимальний комфорт дітям, які потрапляють у Центр у найважчі моменти свого життя».

У відкритті нового відділення взяли участь пацієнти гематологічного та педіатричного відділень. Діти грали у гру, спробувавши себе у ролі лікарів – обстежували дорослих, ставили діагноз та давали рекомендації.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news