logo
28/03
2 ...

У Львові відбудеться фестиваль освіти «Вчителі майбутнього»

07-06-2023 19:341311

У Львові відбудеться фестиваль освіти «Вчителі майбутнього»

Найбільший в Україні освітній фестиваль «Вчителі майбутнього» від ГС «Освіторія» та Холдингу емоцій «!FEST» повертається. Захід відбудеться 22-23 червня у Львові.

Фестиваль проведуть уже втретє. Востаннє подібна подія проходила у Львові в 2019 році, зібравши близько 800 учасників, інформує пресслужба ЛМР.

«Воєнний контекст болюче впливає на освітянське сьогодення. Тому головною задачею цьогорічного фестивалю буде окрилити вчителів, подякувати їм за незламність та подарувати надію та позитив. Ключовою темою події стануть пошуки стратегій відновлення української освіти. Разом із освітянами, урядом та громадськістю ми будемо говорити про те, як навчати і навчатися зараз, поділимося ефективним досвідом, обговоримо інновації та актуальні освітні проблеми, і головне — шукатимемо робочі шляхи їх розв’язання», — розповідає Зоя Литвин, голова громадської спілки «Освіторія».

Серед спікерів заходу — Перша леді України Олена Зеленська, міністр освіти та науки Оксен Лісовий, голова ДСЯО Руслан Гурак, директорка УЦОЯО Тетяна Вакуленко, СЕО студії онлайн-освіти EdEra Ілля Філліпов та ще майже півсотні українських і зарубіжних лідерів освіти та громадськості.

«Ми дуже раді, що у нашому місті відбудеться такий масштабний фестиваль для вчителів і запрошуємо освітян долучатись до нього. Ми дуже цінуємо наших педагогів, їхній внесок у розвиток дітей. А коли вчитель має наснагу до постійного вдосконалення та навчання, то це не може не заслуговувати на повагу. Фестиваль «Вчителі майбутнього» власне стане ще одним майданчиком, де наші освітяни зможуть обмінятись досвідом, надихнутись на нові звершення, отримати нові навички та познайомитись з оновленою командою Міністерства освіти і науки», — зазначає Андрій Закалюк, начальник управління освіти Львова.

На учасників «Вчителів майбутнього» чекає близько 100 подій протягом 2-х днів: панельні дискусії, презентації досліджень, лекції, майстерки, інтерактивні формати, неформальне спілкування, безлімітний та натхненний нетворкінг і безліч сюрпризів для учасників.

Головні теми заходу: подолання освітніх втрат, НУШ, дистанційне навчання, ментальне здоров'я учнів та вчителів, штучний інтелект, відбудова освіти і багато іншого.

Вартість квитка становить — 600 грн з учасника. За це гості отримують: право на відвідування всіх лекцій, майстерок і розважальної частини фестивалю протягом двох повних днів події. Придбати квиток можна за посиланням.

Фестиваль відбудеться на території FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26).

Leopolis.news