logo
19/04
2 ...

Дитячі клуби Львова проводять набір у денні дитячі табори

07-06-2023 20:02513

Дитячі клуби Львова проводять набір у денні дитячі табори
Фото: Львівської міськради

З 15 червня по 15 липня у кожному районі Львова функціонуватимуть «Літні школи». Це безкоштовні табори Дитячих клубів Львова для дітей віком від 7 до 14 років.

Діти та підлітки, котрі залишилися на літніх канікулах у Львові, мають можливість цікаво провести час в міських осередках дозвілля, повідомляє пресслужба Львівської міськради.
У кожному районі функціонуватимуть по декілька локацій із різними напрямками та активностями.  Спорт, мистецтво, танці, англійська мова, цікаві екскурсії, майстер-класи та багато-багато цікавого – програма таборів дуже насичена.

«Літній табір – це приємний спогад, який залишається з дитинства кожного. Команда Дитячих клубів Львова вже не перший рік організовує «Літню школу», де діти та підлітки якісно і цікаво проводять вільний час влітку. Програма таборів насичена мистецькими заняттями, спортом, танцями, вікторинами та іграми», – розповідає Діана Наорлевич, керівниця відділу дитячого дозвілля управління молодіжної політики.

Детальнішу інформацію та контакти для запису шукайте на зображеннях нижче.

 


Дитячі клуби Львова налічують близько 45 клубів у 6-ти районах міста. Заняття безкоштовні і призначені для дітей від 4 до 17 років у залежності від напрямку.

Детальнішу інформацію про діяльність Дитячих клубів Львова шукайте у соцмережах:

Instagram: https://www.instagram.com/child_clubs/

Facebook: https://www.facebook.com/childclubslviv

Підготувала Анастасія Андрійчук Leopolis.news