logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Корпорація Нерухомості РІЕЛ ввела в експлуатацію два нових будинки в ЖК «Америка»

13-06-2023 09:30441

Корпорація Нерухомості РІЕЛ ввела в експлуатацію два нових будинки в ЖК «Америка»

77 сім новеньких та сучасних квартир днями введено в експлуатацію у Львові. Усі вони розташовані в ЖК «Америка», який будує Корпорація Нерухомості РІЕЛ. З початку повномасштабної агресії це вже восьмий об’єкт, який девелопер завершив і отримав сертифікат готовності.

 

«Ми впевнено йдемо до нашої цілі, яку я поставив колективу – добудувати усі об’єкти і віддати людям ключі від квартир, які сьогодні їм вкрай потрібні. Наразі, разом із двома будинками в «Америці», ми ще здали частину великого об’єкту в Києві. Зовсім скоро будуть ще гарні новини для наших клієнтів», – розповів нашому виданню Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник.

Маючи антикризову стратегію та не витрачаючи даремно кошти інвесторів, РІЕЛ одним із перших зумів відновити свою діяльність у Львові та Києві, та продовжив добудову усіх розпочатих раніше будов.

За словами Ростислава Мельника: «Команда РІЕЛ постійно моделювала різні кризові ситуації і шляхи виходу з них. Звісно, таку війну ми не передбачали, але завдяки професійному аналізу та прогнозуванню, девелоперу вдалося досить швидко налагодити усі процеси та продовжити будувати. Люди побачивши, що їх будинки будуються, відновили платежі, що дало змогу відповідно наростити темпи і досягнути результату, яким є отримання сертифікату готовності об’єкту до експлуатації.

Загалом житловий комплекс «Америка» складається з 15 будинків на 1573 квартири, які побудовані за монолітно-каркасною технологією. Опалення в квартирах індивідуальне, на території ЖК облаштовані майданчики для занять спортом і дитячих ігор, а також зони відпочинку.

Навколо ЖК добре розвинута інфраструктура – вдосталь освітніх закладів, медичних установ, ресторанів, кав’ярень, торговельних центрів. До центру міста 10 хвилин автівкою. Власне усе необхідне поруч.

У компанії зазначають, що охочим придбати тут житло варто поквапитись, адже в продажу залишилось зовсім мало помешкань.

Leopolis.news