logo
28/03
27/03
26/03
2 ...

Сьогодні Львів попрощається з бійцями Юрієм Чорнієм та Миколою Козієнком

09-06-2023 08:58739

Сьогодні Львів попрощається з бійцями Юрієм Чорнієм та Миколою Козієнком

У п’ятницю, 9 червня, Львів попрощається з двома Героями. Юрій Чорній та Микола Козієнко загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це інформує пресслужба ЛМР.
Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

 Юрій Чорній (17.05.1970-03.06.2023) Уродженець села Підсадки Львівської області.

Навчався у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №31 міста Львова. Здобув освіту у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу. Після завершення навчання проходив військову службу у Дрездені.

У мирний час працював у Чехії. Повернувшись до Львова, працював у галузі поліграфії. Захоплювався футболом.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини. Протягом року виконував бойові завдання із забезпечення протиповітряної оборони держави. Надалі боровся із російськими окупантами на східному напрямку у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

У Юрія Чорнія залишилися батько, дружина та двоє братів.

 

Микола Козієнко (26.02.1984-04.06.2023) Львів’янин.

Навчався у Львівській середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №44 імені Тараса Григоровича Шевченка. Закінчив нинішній Львівський державний університет внутрішніх справ. Після завершення навчання проходив військову службу у Золочеві, Львові та Івано-Франківську.

Близько 10-ти років працював на колишній Західній регіональній митниці. У вільний час займався карате та плаванням.

Із початком повномасштабного вторгнення виконував завдання на території Львівської та Київської областей у складі військової частини А4084 Збройних Сил України.

У Миколи Козієнка залишилися батьки та молодша сестра.

 

 

 

 

 

Leopolis.news