logo
28/04
2 ...

У ведмежому притулку «Домажир» проведуть вечір поезії

26-07-2023 20:111896

У ведмежому притулку «Домажир» проведуть вечір поезії
Фото: ЛОВА

У суботу, 29 липня, ведмежий притулок Домажир гостинно запрошує на благодійну подію «Поезія для врятованого Бахмута». Початок о 15:00.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Під час заходу на гостей чекатиме ексклюзивна екскурсія територією притулку, що завершиться у мальовничій локації «Ведмежий кут». Учасникам презентують виставку «Порятунок ведмедя Бахмута» - одного з врятованих ведмедів та вечір поезії з чарівною Іриною Рубець, під акомпанемент живої музики.  

Цією подією організатори хочуть привернути увагу до проблем тварин, що постраждали внаслідок війни. Квитки можна придати за посиланням http://surl.li/jewkt

Всі виручені кошти з події підуть на підтримку ведмедів у притулку.

Ведмежий притулок Домажир розташований за адресою с. Жорниська, вул. Ведмежий край 1. До притулку прокладений веломаршрут «В гості до ведмедів», який стартує у Львові з Високого замку та пролягає сільською територією, а в місті велоінфраструктурою. Протяжність маршруту складає 26 км.

На сьогодні у притулку проживає 29 ведмедів, яких врятувала організація «Чотири лапи». Екскурсії проходять в супроводі екскурсовода. Також можна відпочити на галявинах та пообідати у кафе «Мед та Ягода», де подають Яворівський пиріг, який внесли до нематеріальної культурної спадщини України.

Притулок працює з середи по п’ятницю 09:00 - 18:00, у суботу 10:00 – 19:00. Вартість квитків: дорослі - 200 грн, діти (6-16 років) - 120 грн, сімейний (2 дорослих і до 3 дітей) - 520 грн.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news