logo
27/04
26/04
2 ...

У серпні відбудуться зміни в кількох львівських міських маршрутах

26-07-2023 21:351254

У серпні відбудуться зміни в кількох львівських міських маршрутах
Фото: ЛМР

У серпні відбудуться зміни у схемах руху 3 міських автобусних маршрутів, а також з’явиться один новий маршрут. Зокрема, новий маршрут №84, а також оновлений №17 забезпечать сполучення з лікарнею святого Пантелеймона, що на вул. Миколайчука, та лікарнею святого Миколая, що на вул. П.Орлика. Маршрут №39а підсилить роботу автобусів №39, а маршрут №9 курсуватиме до с. Муроване.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«У серпні плануємо низку змін у кількох міських маршрутах, щоб забезпечити якісне сполучення як мешканців Львова так і мешканців приєднаних громад з центром міста і медичними установами.

Зокрема, зараз готуємо рішення виконавчого комітету по маршруту № 84 – це, фактично, колишній приміський маршрут №184а, який сполучатиме смт Рудно з вул. Щурата. Що важливо - він курсуватиме попри лікарню святого Пантелеймона, що на вул. Миколайчука, та лікарню святого Миколая, що на вул. П.Орлика. Договір з перевізником «Успіх БМ» маємо укласти з 1 серпня.

Також у серпні до цих двох лікарень почне курсувати і маршрут №17. За цією схемою він почне їздити одночасно з маршрутом №84, бо його теж обслуговує перевізник «Успіх БМ», - розповідає Олег Партика, заступник начальника управління транспорту ЛМР.

За його словами, у серпні розпочне курсувати маршрут №39а. Він підсилить роботу маршруту №39, і забезпечить сполучення вул. Богданівської з центром міста (пл. Митна). Зараз паспорт схеми маршруту є на погодженні в поліції.

«Також з серпня маршрут №9 курсуватиме до с. Муроване. Зараз він має кінцеву зупинку біля Галицького перехрестя. Відтак мешканці Мурованого матимуть якісне сполучення з центром міста та автовокзалом на вул. Стрийській», - додав Олег Партика.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news