logo
27/04
2 ...

Куди поїхати на вікенд: на Львівщині існує спеціальний портал з місцями для відпочинку

04-08-2023 16:522451

Куди поїхати на вікенд: на Львівщині існує спеціальний портал з місцями для відпочинку
Фото: Львівська ОВА

На територіях національних та регіональних природних парків Львівщини, територіях лісогосподарських підприємств облаштовані рекреаційні зони, які містять альтанки, мангали, стоянки для автомобіля, місце для збору сміття, вбиральню, де кожен зможе відпочити, не шкодячи навколишньому природному середовищу.

 

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

На Аналітичному порталі Львівщини розміщено Дашборд «Рекреація і природно-заповідний фонд». Тут є інформація про рекреаційні об’єкти Львівської області (59 рекреаційних об’єктів), де всі охочі можуть ознайомитися з особливостями території рекреаційних зон (географічні координати, місцезнаходження, контакти відповідальних осіб тощо).

Переходьте за посиланням https://apl.loda.gov.ua/portal/apps/sites/#/site і обирайте своє місце для відпочинку. 

«Літо ще триває, попереду вихідні. Не гайте часу, обирайте місце для відпочинку і вирушайте у подорож. Перебуваючи на відпочинку, не забувайте дотримуватися простих правил поведінки та вимог пожежної безпеки. Адже свідома поведінка кожного буде прикладом реальної любові до природи та рідного краю», – зазначила т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОВА Оксана Війтик.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news