logo
27/04
26/04
2 ...

На Економічному форумі в Польщі говорили про розвиток туризму Львівщини

06-09-2023 14:342571

На Економічному форумі в Польщі говорили про розвиток туризму Львівщини
Фото: ЛОР

Сьогодні, 6 вересня, під час ХХХІI Економічного Форуму у Польщі депутат Львівської обласної ради, голова комісії з питань культури, інформаційної політики та промоції Святослав Шеремета розповів про роль історії для розвитку туризму Львівщини.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної ради.

«Виступив у секції “Туризм слідами історії – поширення цінностей міст і регіонів вдома і за кордоном”. Розповів про популяризацію історії та про роль історії для розвитку туризму. Презентував історію Львівщини, яка може зацікавити гостей нашого краю з багатьох країн. На Форумі у Карпачі темі підтримки та відбудови України приділяється велика увага. Подякував учасникам дискусії за підтримку України», – зазначив Святослав Шеремета.

Нагадаємо, 5-7 вересня у м. Карпач (Республіка Польща) проходить ХХХІI Економічний Форум – найбільша міжнародна конференція політичних, економічних та наукових еліт Центрально-Східної Європи за участі президентів, прем’єр-міністрів, міністрів урядів, політичних лідерів, видатних представників науки, культури і бізнесу, місцевого самоврядування. Тут обговорюються не лише питання безпеки, перспектив економічного розвитку, сучасних викликів та шляхи подолання криз, а й представлені конкретні рішення та інноваційні ідеї. Участь у форумі бере заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод, депутати обласної ради Святослав Шеремета, Віталій Свіщов та Ірина Гримак. За 3 дні в роботі форуму візьмуть участь більше 5000 учасників, відбудеться понад 500 дискусій, 470 заходів.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news