logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

«Ми плануємо грати у кожному закладі Львова» – гурт Seventh Heaven Cover Band

20-10-2023 12:535678

«Ми плануємо грати у кожному закладі Львова» – гурт Seventh Heaven Cover Band

Як двоє молодих дівчат, перебороли свій страх та діставши позитивну реакцію слухачів, вирішили іти до своєї мрії – підкорити Львів своїми виступами, дізнайтесь у цьому інтерв’ю.

Розкажіть про себе

Ми називаємось Seventh Heaven Cover-Band, спеціалізуємось на каверах. Юля (вокалістка) і Оля (барабанщиця). Люди кайфують від наших виступів, вони від них на сьомому небі, тому і така назва. 

Яка історія вашого гурту?

Оля: Ми познайомились ще в школі. В девʼятому класі почали співати в ансамблі, виходили грати на вулицю.

Юля: Так, це все почалась з вулиці, але потім Оля поїхала в Польщу і ми розвивалися, як музиканти, окремо. Коли вона повернулась в Україну, знову почали грати разом, але вже не так розраховували на вулицю.

Оля: Якщо чесно, довго думали над назвою і якось в один момент, коли всі почали питати, як ми називаємось, ми зрозуміли, що цей час настав, треба вже щось із цим робити. Ми завели TikTok та Instagram, придумали назву, спрямувавши свої сили на заклади і такі концерти, які стабільно оплачуються. 

Які відчуття були від перших виступів на публіку? 

Оля: Перший заклад, в якому ми грали, був Цегла бар. Ми були в шоці від позитивної реакції слухачів, але переживали. Емоції були сильні, а публіка дуже заряджала.

Юля: Ще тоді все сподобалось і ми досі цим заряджаємось.

 

Як, на вашу думку, перебороти страх перед виступами? 

Оля: На мою думку, важливо бути впевненим у своїх силах, у своїх навичках. Якщо ти впевнений, то все іде «як по маслу». Коли ти нервуєш, в тебе з’являється і акорд не той, і зайвий удар на кахоні.

Юля: Впевненість багато що вирішує. Ти можеш бути не професіоналом, але грати нормально за рахунок впевненості.  


Як формуєте свій список пісень?

Оля: У нас «треклист» формує Юля. Якщо коротко, то ми не граємо попсу. Зараз, об’єктивно кажучи, задовбав Скрябін, Океан Ельзи, вони безперечно круті співаки, в них класні пісні, але їх співають всюди і на кожному кроці. У нас також є українські пісні, просто не такі заїжджені, які ще не встигли набриднути.

Юля: Нам ця музика просто подобається. Якби нам подобався Скрябін, то грали б його, але нам подобається більш ретро музика.  

Назвіть Топ-3 українських виконавців, яких ви рекомендуєте до прослуховування?

«Брати Гадюкіни»  – це просто наш «best of the best» гурт, найбільше подобається їхня пісня «Файне місто Тернопіль». Також «Цвинтар». І гурт, у якому поєднаний і театр і музика під назвою «Шмальгаузен». 

Хто з музичних виконавців вас надихає? 

Оля: Maneskin. Коли вони виграли Євробачення, я подумала, що хочу бути музикантом, хочу виступати на сцені і бути як вони.  

Тяжко бути музикантами? 

Юля: Насправді так, особливо після виступів, коли Олю болять руки, а мене болить горло.

Оля: Також ти маєш, як би це не звучало, розважати публіку, ти завжди маєш триматись, щоб не сталось, завжди показувати себе з найкращої сторони, це важко. 


Розкажіть про найцікавіші випадки, які були у вас під час виступів? 

У нас кинули яйце з балкону, коли ми виступали на вулиці. Багато алкоголіків, безхатченків, це вже навіть не в рахунок. Збивали мікрофон, танцювали біля нас, штовхали, запрошували поїсти безліч разів після виступів чоловіки, старші тридцяти років.  

Скільки найбільше діставали за виступ? 

Юля: Найбільше, що у нас виходило заробити, це кожному по 2500 грн за 2 години.

Оля: У той вечір нам один чоловік кинув 1500 грн. Він підходив після кожної пісні і кидав по 500 грн, коли ми грали в Білому Наливі. Це було дуже приємно.  

Вам дарували щось, крім грошей? 

Дарували квіти, алкоголь, сигарети. Одного разу навіть кинули апельсин. 

Які плани на майбутнє? 

Оля: Ми хочемо грати в кожному закладі Львова. Ми дуже багатьом пишемо, поки що не хочемо загадувати наперед. Розвиваємося по течії, не спішимо і не біжимо «поперед батька в пекло».

Юля: Ми не маємо чітких планів, кожен з нас розвивається, стає професіоналом, подивимось до чого це приведе.  


Маркіян Вачков, для Leopolis.news 

Фото автора