logo
27/04
26/04
2 ...

Бургери Львова: ТОП-5 знахідок

23-01-2024 17:363365

Бургери Львова: ТОП-5 знахідок
Фото: ілюстративне

Якщо ви поціновувач бургерів, тоді відволічіться на 5 хвилинок і отримайте 5 планів на вихідні, що гарантуватимуть вам нові ідеї поєднання смаків американської кухні від львівських шеф-кухарів.

На підготовку цього матеріалу автор витратив 2 тижні, відкинувши усі перестороги дієтологів, куштуючи десятки бургерів. Чого лиш не зробиш, щоб поділитись з читачами чимось новеньким.  

Отже першою знахідкою став бургер, який називається «П’яний cheese» у закладі «Hash Rest&Bar», що на Староєврейській, 5 .  

Якщо розібрати його на «запчастини», під гарно запеченою булкою знайдемо дві яловичі котлети, бекон, особливий цибулевий мармелад, соус BBQ та сир чеддер. Подається з картоплею фрі та соусом на вибір.

Страва може запамʼятатись помірною соковитістю, класичним виглядом, та дуже незвичним солодкуватим присмаком.  

Коштує такий бургер 239 гривень. 

 

Другим в ешелоні рекомендацій йде бургер «MOLY NEVER CRY» у закладі «Holy Moly», на вулиці Братів Рогатинців, 14.  

Складається він із ніжної булочки бріош з яловичим м'ясом, цибулевих кілець, бальзамічної цибулі, соуса BBQ, сирного соуса, сиру чеддер, з додаванням листя салату, томатів, маринованих огірків та шинки.

Подається з картоплею фрі посипаною пармезаном та соусом. Усі інгредієнти цього бургера приємно поєднуються між собою та ніжно грають на смакових рецепторах.  

Ціна такого бургера – 313 гривень. 

 

Наступний бургер у цьому списку називається «Beaf&Bacon», знайти його можна у «Secret Bar», на вулиці Коперника, 16.  

Складається цей бургер із булочки бріош, великої яловичої котлети прожарки «medium», бекону, сиру чеддер, маринованої синьої цибулі, цибулевого кранчу, корнішонів та соусу BBQ, як і у попередніх випадках, подається з картоплею фрі та соусом.

Бургер вартує спробувати любителям кисло-солодких ноток, які приємно поєднюються між собою, створюючи соковиту гармонію смаків. 

Вартість такого бургера – 283 гривні. 

 

Також варто звернути увагу на бургер «SUPERCHEESE», який подають у закладі «Kraft», що на Малоголосківській, 19. 

Багато чеддеру, мікс пармезану з моцарелою, подвійний бекон, рукола, соус чеддер, подається із картопляними діпами та пармезаном.

Слід зазначити, що заклад спеціалізується на бургерах, у які ви можете додати інгредієнти за смаком, тому і цей бургер не залишився без змін, у нього була додана ще одна яловича котлета, завдяки чому вийшов дуже ситний та смачний варіант вечері. 

Ціна такого бургера без додатків: 299 гривень. Додаткова котлета коштувала ще 59 гривень. 

 

Пʼятою знахідкою став «Чізбургер з яйцем», який подають у Сіті кафе «Бріош» на вулиці Малоголосківська, 42. 

Цей бургер цікавий своїм поєднанням класичних, для чізбургера, інгредієнтів та омлету, який подається у середині страви. Додатком до бургера є картопля фрі та ванночка із соусом.  

Ціна – 285 гривень. 

 

Без сумніву у Львові є й інші заклади, що можуть привернути увагу і закохати у себе ваші смакові рецептори, а то й захопити серце. Тому будемо продовжувати свої бургер-мандрівки. І поки ви поспішаєте спробувати наші рекомендації, ми вже шукаємо і відвідуємо нові заклади, щоб поділитись черговими захоплюючими знахідками!

Маркіян Вачков, для Leopolis.news