logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

На президентському сайті збирають голоси за петицію про відставку Зеленського

23-05-2019 12:512459

На президентському сайті збирають голоси за петицію про відставку Зеленського
Фото: Politeka

Петиція за відставку з посади глави держави Володимира Зеленського зібрала вже понад половину потрібних для розгляду голосів.

 

Відповідну петицію зареєстрували 22 травня на сайті Президента України. Її автором є Максим Безрук.

«Вельмишановний Володимире Олександровичу, голосування за Вас у більшості своїй було голосуванням протестним. Насправді Ви не маєте підтримки 73% виборців. Ваша особа зовсім не об'єднує більшість українців, що мають різні, почасти діаметрально протилежні погляди і бажання. Ви консолідували протест, не даючи конкретних обіцянок і політичних орієнтирів, однак тепер, після обрання і інавгурації, Ви не можете не мати конкретного шляху», – йдеться в тексті.

Як наголошує автор петиції перші ж заяви та дії Зеленського «розчаровують Ваших виборців, розбивають цю тимчасову ситуативну народну консолідацію».

«Користаючись відсутністю змістовних обіцянок народові, Ви почали приписувати народній волі власні забаганки. Складається неприпустима ситуація, коли «слуга народу» не має моральних зобов'язань перед своїм народом, сформованих у передвиборчому процесі. Тому ми, народ України, вимагаємо Вашої негайної відставки з посади Президента України!» – наголошено в петиції.

На момент написання новини петиція вже зібрала понад 14 тис. з потрібних для розгляду 25 тис. голосів.

Leopolis.news