logo
01/05
30/04
29/04
26/04
25/04
24/04
2 ...

Мальський закликав чиновників не займатися політикою

08-07-2019 10:526364

Мальський закликав чиновників не займатися політикою
Фото: прес-служба президента

Сьогодні новопризначений голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський провів першу апаратну нараду з начальниками структурних підрозділів ЛОДА та територіальних управлінь центральних органів влади.

Про це повідомляє кореспондент Leopolis.news.
 
Очільник виконавчої влади області закликав чиновників працювати на благо Львівщини та ретельно виконувати свої обов'язки. Також він закликав керівників перестати займатися політикою, а думати про розвиток економіки області, залучення інвестицій, покращення життя мешканців.

«Хто не хоче так працювати, то мій стіл готовий для ваших заяв. Але не спішіть це робити. Є час визначитися. Ми цінуємо досвідчені кадри», – підкреслив Маркіян Мальський.

Він повідомив, що здійснить аудит діяльності кожного підрозділу ЛОДА. Також він закликав чиновників відходити від радянщини і попросив звертатися до нього по-європейськи – лише по імені.

Також новий голова ЛОДА публічно озвучив номер свого мобільного телефону і закликав звертатися до нього з приводу важливих питань життя області. Окрім того, М.Мальський зазначив, що готовий до максимальної співпраці з журналістами та буде абсолютно відкритим та публічним у своїй діяльності.

Нагадаємо, 6 липня Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Львівської обласної державної адміністрації Маркіяна Мальського.

Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news