logo
02/05
01/05
30/04
29/04
26/04
25/04
2 ...

«Ви вважаєте, що я ідіот?» – Зеленський зажадав звільнення керівника ДФС (ВІДЕО)

13-07-2019 14:263253

«Ви вважаєте, що я ідіот?» – Зеленський зажадав звільнення керівника ДФС (ВІДЕО)
Фото: racurs.ua

Президент Володимир Зеленський вимагає від виконувача обов’язків голови Державної фіскальної служби Олександра Власова написати заяву про звільнення.

Про це глава держави заявив сьогодні, 13 липня, під час наради з питань розвитку морських портів України, яка відбувається в Одесі під його головуванням, повідомляє прес-служба президента.

Свою вимогу Володимир Зеленський пояснив тим, що Олександр Власов не звільнив керівників митниць у чотирьох областях: Волинській, Закарпатській, Львівській та Чернівецькій, як вимагав президент під час наради в Ужгороді 6 липня. А допис в. о. голови ДФС у соцмережі про увільнення їх від виконання обов’язків виявився неправдивим. «Я попросив надати мені реальні документи. Вони не збігалися з вашим постом у Фейсбуці. Тобто ви відправили людей у відпустку», – сказав Володимир Зеленський. 

В. о. голови Державної фіскальної служби повідомив, що після наради на Закарпатті він увільнив від виконання обов'язків двох посадовців, а ще двоє перебувають у відпустці за станом здоров'я близьких родичів. На що Зеленський відповів: «Ви вважаєте, що я ідіот? Ну нехай я. Ви нас усіх тут вважаєте ідіотами? Я хотів би, щоб ви особисто написали заяву на ваше звільнення. Не пішли у відпустку, а реально це зробили, якщо не можете впоратися з людьми у вашій вертикалі. Скажіть, будь ласка, мені дату, щоб я знав про це не з Фейсбуку, а з реальних документів».

Олександр Власов пообіцяв сьогодні ж написати заяву.

Нагадаємо, виконувач обов'язків голови ДФС Олександр Власов звільнив із займаної посади керівника Львівської митниці ДФС Левка Прокіпчука. Раніше Володимир Зеленський підписав указ щодо протидії контрабанді та корупції на митниці

Leopolis.news