logo
01/05
30/04
29/04
26/04
25/04
24/04
2 ...

Разумков: Бізнес готовий допомагати державі

17-07-2019 16:302007

Разумков: Бізнес готовий допомагати державі
Фото: Апостроф

Представники бізнесу Львівщини, як і всієї України, в першу чергу під час зустрічей із політиками просять не заважати їм працювати. Про це заявив лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков під час прес-конференції у Львові, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

 

Дмитро Разумков зазначив, що представники бізнесу кажуть, що упродовж багатьох років держава створювала проблеми, а не допомагала їм працювати.

«Залежно від того, хто чим займається, представники бізнесу звертаються із проханням трошки підтримувати, якщо це необхідно, захист національного виробника. Також просять консультуватися з ними, коли робляться закони. Бо вони повністю відрізані від цього процесу і повпливати на нього в нормальному сенсі цього слова вони не можуть. Вони просять, щоб ми їх чули, щоб враховували їхні інтереси (не корупційні, а як представників галузі) під час написання, голосування та впровадження законопроектів», – сказав лідер партії «Слуга народу».

«Багато проблем, із якими ми сьогодні стикаємося – це відсутність захищеності бізнесу, як нашого, так і закордонного, який готовий до нас приходити. Потрібна зміна системи взаємодії влада-бізнес, бо вона має хаотичний характер, а треба, щоб це було зрозуміло для сіх – довгостроковий, чіткий процес. Я впевнений, що зможемо змінити цю ситуацію, ми дійсно будемо прагнути і будемо чути бізнес та інших учасників держави і закордонний бізнес. Мабуть, треба буде вносити зміни у законодавство, бо бізнес готовий допомагати державі», – додав Дмитро Разумков.

Він пояснив, що бізнесмени кажуть, що готові будувати дитячі садочки, робити інфраструктурні проекти, але не з власного прибутку, а із витрат. Також меценати, за словами Дмитра Разумкова, потребують спеціального закону, щоб підтримувати культурну спадщину держави.

Нагадаємо, сьогодні у Львові перебуває керівник партії «Слуга народу» Дмитро Разумков. Як повідомляє кореспондент Leopolis.news, програма його перебування передбачає низку зустрічей з представниками ділових кіл області та громадськістю.

Leopolis.news