logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

Медведчук знову літав до свого кума Путіна у Москву

18-07-2019 19:162630

Медведчук знову літав до свого кума Путіна у Москву
Фото: Скріншот з відео

Президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія буде підтримувати «будь-які політичні сили в Україні, якщо вони будуть рухатися до відновлення повноформатних двосторонніх відносин».

Про це повідомляє російський «Інтерфакс».

«Питання повноцінного відновлення російсько-українських відносин також для нас є надзвичайно важливим, і ми будемо співпрацювати з будь-якою політичною силою, в тому числі і з вашою політичною силою, з відновлення повноформатних відносин між Росією і Україною», - сказав Путін на зустрічі з главою політради партії «Опозиційна платформа - За життя» своїм кумом Віктором Медведчуком.

Президент РФ знову повторив свою тезу, що «повноцінне врегулювання ситуації на Донбасі можливо тільки при прямому контакті київської влади з представниками «ЛНР» і «ДНР».

«Ми зі свого боку теж будемо робити все від нас залежне для того, щоб цей процес йшов за необхідне темпами і з потрібною якістю», - додав Путін.

Відзначається, що Медведчук «розповів Путіну про свої враження від Європарламенту», де той представляв проросійським євродепутатам свій «мирний план» врегулювання ситуації на Донбасі, який також передбачає прямий діалог з бойовиками.

«Путін також подякував Медведчуку за діяльність по звільненню утримуваних осіб», - зазначає російське видання.

Раніше повідомлялось, що українська сторона під час засідання Тристоронньої контактної групи домовилась із представниками бойовиків про обмін 69 українських заручників на 208 осіб, які перебувають у закладах української пенітенціарної системи.

Leopolis.news