logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

Дружина викинула «хліб-сіль» та влаштувала скандал: подробиці візиту прем'єра Ізраїлю в Київ (ВІДЕО)

19-08-2019 16:22600

Дружина викинула «хліб-сіль» та влаштувала скандал: подробиці візиту прем'єра Ізраїлю в Київ (ВІДЕО)
Фото: Скріншот з відео

Дружина прем'єра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу Сара під час офіційного візиту в Україну викинула хліб та сіль, якими їх зустрічала українська сторона в аеропорту. Також відомляється, що перед тим вона влаштувала скандал у літаку.

Як видно на відео, опублікованому у Facebook Dmitri Doubov, гостей з Ізраїлю в аеропорту зустрічали троє дівчат в національних костюмах та з короваєм. Зустрічав гостей мер Києва Віталій Кличко.

Прем’єр Ізраїлю Нетаньягу відламав шматок хліба і з’їв. Потім він відламав ще один шматок і підніс дружині до рота. Сара Нетаньягу взяла хліб у руку, але не з’їла, а покришила на землю. 

Посміхаючись, вона пішла далі і прийняла букет квітів від української сторони.

Також деякі ЗМІ повідомляли, що Сара Нетаньягу нібито влаштувала перепалку з екіпажом літака під час польоту до Києва через те, що її не привітали належним чином під час посадки.

Зазначалося, що дружина прем'єра нібито навіть хотіла потрапити в кабіну пілотів, але її не пустили. У результаті командир борту нібито знову привітав родину Нетаньягу на борту незадовго до посадки.

ЗМІ повідомляють, що дружина Нетаньягу не вперше стає учасницею скандалів, пише «Українська правда».

Коровай хліба й сіль за звичаєм слов'янських народів підносять на знак великої поваги до того, кого зустрічають під час урочистих церемоній.

Раніше повідомлялось, Зеленський хоче, щоб Ізраїль визнав Голодомор геноцидом.

Leopolis.news