logo
27/04
26/04
2 ...

Львівські освітяни та відомий психотерапевт поговорять про базові потреби дітей

27-01-2024 18:30373

Львівські освітяни та відомий психотерапевт поговорять про базові потреби дітей
Фото: ілюстративне

У вівторок, 30 січня, відбудеться наступна зустріч освітнього проєкту «НАДИХАЙ.СЯ». Освітяни поспілкуються з психологом та психотерапевтом, засновником психологічної студії «Лабораторія змін» Володимиром Станчишиним.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Наступного тижня у нас відбудеться традиційна зустріч в рамках проєкту «НАДИХАЙ.СЯ». Відбудеться вона з відомим психотерапевтом Володимиром Станчишиним. Разом ми говоритимемо про потреби наших дітей. Тому усіх, хто зареєструвався, радо чекаємо», - сказав у своєму традиційному тижневому зверненні Андрій Закалюк, керівник управління освіти Львівської міської ради.

Зокрема, освітяни говоритимуть з Володимиром Станчишиним про базові потреби дітей, їх дорослішання і виклики, а також їхнє спілкування з дорослими. Участь візьмуть ті педагоги, які попередньо зареєструвались на подію.

Нагадаємо, минулого тижня, у межах проєкту «НАДИХАЙ.СЯ», освітяни Львова поспілкувалися з радіоведучим та програмним директором радіо «Львівська хвиля» Влодком Лучишиним. 45 директорів та вчителів львівських шкіл дізналися, яким чином ворожа дезінформація впливає на психологічний стан українців та як фільтрувати свій інформаційний простір.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news